İnstagram Hakkında Bilgi

by bilgidevi Sunday, May. 06, 2018 at 11:48 PM
safakguler0069@hotmail.com

İnstargam bilindiği üzere, facebook ile birlikte dünyanın en popüler sosyal medya araçları arasında yer almaktadır. Yaklaşık olarak belirtilen rakamlara göre instagramı dünya üzerinde bir milyar civarında insan kullanmaktadır.

Rakamlara bakındığında, bu rakamlar oldukça ciddi seviyelerdedir. İnstagram bir çok sosyal medya aracına göre, piyasaya geçte girmiş olsa, çoğu platforma göre oldukça ciddi ilerleme kaydetmiştir. Tabi ki instagramın bu ilerlemesinde facebookun rolünü unutmamak gerek. Facebook yakalaşım olduğu başarıyı, kısa sürede instagramada entegre ederek, instagmanıda kısa sürede büyümesine katkı sağlamıştır. İnstagramda gün içerisinde yapılan işlem sirkülasyonu milyarları bulmaktadır. Yapılan milyarlarca işlem arasında, hesap kapatma, instagram hesap dondurma, resim yükleme veya paylaşma gibi bir çok aktivite yer almaktadır. İnstagram sağladığı ivmeyi aynı şekilde devam ettirirse, önümüzdeki yıllarda facebooku zirvedeki konumundan kısa sürede aşağı alabilir. İnstagramı veya başka sosyal medya platformlarını kullanan bir çok kişi, kendilerine profil oluşturmakta ve arkadaşlarını ekleyerek bir birlerinden haberdar olmaktadır. Hal böyle olunca bir çok insanda, arkadaşlarından veya yabancı kişilerden, profiline kimlerin baktığını merak edebilmektedir. Özellikle instagram profile bakanlar araması son zamanlarda oldukça popüler aramalar arasında yer almaktadır. Bu konu hakkında instagramın sunmuş olduğu net bir bilgi olmasa da, bazı uygulamalar bu bilgi hakkında kullanıcılara bilgi vermektedir.

Herkeste olduğu gibi bu merak bende de bulunmaktadır. İnstagram hakkında bilgi elde edinirken bir çok konu hakkında aklıma gelen sorular olmaktadır. Tabi bu soruların çoğunu cevaplaya bilmem imkansız. Belki instagramda görevle bir mühendis olsaydım bu işlemi rahatlıkla yapabilirdim.

Kaynak: https://bilgidevi.com

Original: İnstagram Hakkında Bilgi