Siyoniti çete iþbaþýnda.... Özellikle Marmara bölgesinde ve yine nedense büyük depremden s

by Misyonerleri Deþifre Grubu Wednesday, Feb. 08, 2006 at 1:52 AM
ozcan_tos@hotmail.com

Siyoniti çete iþbaþýnda.... Özellikle Marmara bölgesinde ve yine nedense büyük depremden sonra "gönüllü" misyonerlik etkinliklerinin yaygýnlaþtýrýldýgýna tanýk oluyoruz...

Siyoniti çete iþbaþýnda.... Özellikle Marmara bölgesinde ve yine nedense büyük depremden sonra "gönüllü" misyonerlik etkinliklerinin yaygýnlaþtýrýldýgýna tanýk oluyoruz...

**

Jyllands Posten yahudi Propaganda Gazetesi'nin üstündeki ambleme dikkat çekerek bugünkü söyleþimize baþliyoruz... Nedir bu? Elbette ki, altý köþeli yýldýz; yani Yahudi Davit Yýldýzý... Mal bu'dur.. Yogun protestolardan sonra amblemin degiþtirilmesi önerildi; büyük olasýlýkla yine bir Yahudi simgesi görecegiz; peki nereden mi biliyoruz? Biliriz.... Çünkü, "gönüllü" amblemci vitraycý ressamlarý Türkiye'den... Kim bu namussuz? Adýný, bu yayýn bölümünün en sonuna sakladýk; biraz merak ediniz; lütfen! Önce, eski amblemlerine bakalým:
http://www.virk.dk/upload/billeder/logoprivate/jp_30x97.gif>

**

http://img.villagephotos.com/p/2004-6/751924/VakitKeHaber27.03.JPG>

- Biliyor musunuz; "gönüllü misyonerler"den Özcan TOS'a sormuþlar; Faþizm çesitlerinden en çok hangisini begenirsin, diye... "Siyonizme tutku duyuyorum. 12 Eylül döneminden beri özledigim ve ondan sonra gördügüm, çagýmýzdaki en güçlü ve týrmanan faþizm olarak siyonizme tutku duyuyorum." diye yanýtlamýþ.
- Begenmekten öte tutku duyuyor...
- Öyle!.. Tam anlamýyla sapýk sadist bir figür bu özçiyan, özhayino. Ìnsana hasým!...

**

- Ìster misiniz; Özcan TOS'un "tutkuyla" baglý oldugu bu faþizmin ne menem bir "izm" oldugunu kaba çizgileriyle görelim..
- Görelim!

**

- Etimolojik olarak, Kudüs yakýnlarýndaki Sion Daðý'ndan gelen bir sözcük olan siyonizm, bugün Sion Kudüs'ü ve yahudilerin inandýðý Vadedilmiþ Topraklar'ý sembolize etmekte ve 19. yy.'ýn son çeyreðinde yurtsuz olan Yahudilerin Filistin'de bir Yahudi devleti (Ýsrail) kurma isteði üzerine doðmuþ bir ideoloji ve politik hareketi tanýmlamaktadýr. Filistin'de ilk yerleþmeler, Theodor Herzl'in 1897'de ilk Siyonist Kongre'yi toplamasýndan sonra baþlamýþtýr. 2 Kasým 1917'de Ýngiltere Dýþiþleri Bakaný Arthur James Balfour'un yayýnladýðý Balfour Deklarasyonu ile Yahudilere Filistin'de toprak verme sözü verilmiþtir. Bunun üzerine Yahudi yerleþimcilerin sayýsý hýzla artmýþtýr. 1948'e gelindiðinde ise Birleþmiþ Uluslar bir oyuna getirildi, yeterli oysayýsý bulunmadan, yöntemlerine uyulmadan bir karar benzeri yayinlatttirildi; sözde yaþanan sorunlarý çözmek için Filistin topraklarýný bölerek, Ýsrail diye bir devlet türetildi. O Israel de bu I$rael degil; onun çizildigi alan ile sonradan iþgallerle gelinen alandaki Israel ayný degil... Bu, Militer Mafia gücüdür, devlet olmaktan uzaktýr... Araplara hemen her bahanede saldýrmýs, Mýsýrlý savaþ tutsaklarýný 1967'de canlý canlý kumlara gömmüþ, Lübnan/Suriye halklarýný bombalamýþ ve Sabra-Shatila'da soykýrým uygulamýþ, Filistin'de sayýsýz sistematik eliminasyon gercekleþtirmiþtir. Adolf HITLER hakkýnda yalanlar dizen ve bu yalanlarý mediatik beyin yikama yöntemleriyle dünyaya yutturan Yahudiler, insanlýgý aptal yerine koymagý bir dinsel vecibe gibi belleyip uygulayagelmiþlerdir; Siyonizm, insanlýga kalleþligin tarikatý olan faþizm cinsidir.. Raslantý degildir ki, insanlýktan nefret eden ve kökeninde Yahudi olmayan birçok sadist köpek de Yahudi emperyalistlerin kýçýný yalayarak geçinmegi kendine meslek edinmiþtir.

**

- Diline saglýk! Psikopat Özcan TOS'un gerçek meslegini merak ediyorduk. Ögrenmiþ olduk!
- ?!

**

http://www.sehitlerimiz.org/if/on-kapak.jpg>

http://f16.parsimony.net/forum28507/messages/119630.htm

Eþcinsel misyoner Özcan TOS'a Yahudi cemaatinden/Mason lobilerinden çeiþitli armaganlar veriliyor; altýn kaplamalý plaketler, albumler, CD/DVD'ler, U$rael bayragý renginde rozetler falan... Acaba hangi hizmetin niþanýdýr bu? Aldýgýmýz yanýtla bir kez daha pamaklarýmýzý ýsýrdýk, meger, Türk bayragýna Yahudi Davit yýldýzý iþlenmesi provokasyonu, Özcan TOS'un "decoratif" sanatý imiþ... Sanata bak, sanat!... http://www.habervakti.com/resimler/gecici/ACJTR.jpg> Siyonizmden sanat, boktan heykel!

***

Konuyla ilgili olarak yazar Ayhan DEMÌR diyor ki;

Bir Soros var, Soros’tan içeri...

George Soros ismi, son bir kaç yýl içerisinde uluslararasý arenada en çok zikredilenler arasýnda. Hakkýnda birçok iddia serd ediyor. KKTC seçimlerinden Gürcistan’daki darbeye kadar birçok ülkedeki geliþmelerle birlikte anýlýyor. Devrik cumhurbaþkaný Sevardnadze, Soros Açýk Toplum Fonu’nun muhalefete 2,5-3 milyon dolar maddi yardým saðladýðýný, böylelikle 2000 yýlýnda Yugoslavya Devlet Baþkaný Slobodan Miloseviç’in devrilmesine zemin hazýrlayan halk ayaklanmasýndakine benzer bir rol oynadýðýný söylemiþti. Miloseviç ve Sevardnadze’yi koltuklarýndan indiren uluslararasý yatýrýmcý(!) Soros, gerçi baþaramadý ama, ABD Baþkaný George Bush’un yeniden seçilmemesi için Demokratlara destek veren “America Coming Together” isimli kuruluþa 10 milyon dolar, sol eðilimli olan “MoveOn.Org” isimli gruba ise 5 milyon dolar baðýþlamýþtý.

...
...

Macaristan doðumlu ve yahudi bir ailenin çocuðu olan Soros, 1947’de Ýngiltere’ye göç etti ve dünyanýn önde gelen üniversitelerinden London School of Economics’i bitirdi. 1956’dan beri de ABD’de bulunuyor.
Sýradan bir insan olmadýðýný, her haliyle, açýkça gösteren George Soros, Forbes’a göre yýllardýr dünyanýn en zenginleri arasýnda ve yaklaþýk yedi milyar dolarlýk serveti ile dünyanýn en zengin otuz sekizinci kiþisi. Soros her ne kadar üniversite yýllarýnda bilim felsefesine merak salmýþ olsa da, kendisini baþarýsýz bir felsefeci olarak tanýmlýyor.
Soros’un kendisini baþarýlý olarak tanýmladýðý alan ise, tahmin ettiðiniz üzere, uluslararasý finans sektörü. Daha doðrusu paradan para kazanmak. Dünyadaki en yüksek performansa sahip yatýrým fonu olarak kabul edilen Quantum Fon Grubu’nun baþ yatýrým danýþmaný olan Soros, Fund Management LCC’nin de baþkaný. Soros’un piyasalarda “Ýngiltere Merkez Bankasýný yenen adam” gibi bir þöhreti var. Soros’un, 1992’de Ýngiliz sterlinin deðer kaybedeceðine dair spekülasyonu, kendisine bir haftada iki milyar dolar kazandýrmýþtý. [Ýngiltere ise o günden beri Avrupa döviz kurunun dýþýna itilmiþ durumda.]
Yine 1997’deki Asya krizinde de Soros ismi gündemdeydi. George Soros, Malezya Baþbakaný Mahatir Muhammed’in tüm açýlamalarýndaki doðrudan hedefti. Mahatir, finansal piyasalardaki istikrarsýzlýðýn temel kaynaðý olarak Soros’u iþaret ediyordu. Buna karþýn Asya krizinden istediði kazancý saðlayamayan Soros da, finansal piyasalarýn gidiþatýndan hiçte memnun deðildi. Felsefeci olarak kendisini baþarýsýz bulsa da, küresel kapitalizmin üzerinde yeniden düþünülmesini isteyecek kadar derin açýklamalar yapmayý ihmal etmiyordu. Yeni avlar peþinde koþan Soros, 1998’de “Rusya rubleyi devalüe etmeli” açýklamasýyla piyasalarý alt-üst etmeyi ve dolayýsý ile aradýðýný bulmayý baþarmýþtý.
Soros’un kapitalist anlayýþa birçok eleþtirisi var. Bu eleþtirilerin en sivrileni; “küresel toplum olmadan küresel bir ekonominin olmayacaðý” yönünde. Ona göre, küresel bir ekonomide yaþýyoruz; küresel bir toplumun mevcut siyasi organizasyonu oldukça yetersiz. Soros için küresel toplum, küresel bir devlet deðildir ve arzu da edilmemektedir. Ancak devletlerin egemenliði uluslararasý hukuk ve kuruluþlara boyun eðmelidir. Ýþte bu noktada Soros’un karþýsýna Amerikan muhalefeti çýkmaktadýr. Çünkü ABD herhangi bir uluslararasý topluluk ya da güce boyun eðmek istememektedir. Bunun bir diðer ifadesi ise küresel ekonominin küresel güçlere ihtiyaç duyduðu tam bu noktada, güçlü devletler arasýndaki ayrýlýk giderek kendini daha etkili biçimde hissettirmektedir. Bu durum ise haliyle ortak iþbirliði þansýzýný da azaltmaktadýr.
Netice itibariyle þu çok net anlaþýlmaktadýr ki; Soros’un “Açýk Toplum” hedefleyen yaklaþýmlarý bugüne kadar hep küresel kapitalizme karþý direniþ gösteren setleri ortadan kaldýrarak, sistemi etkin çalýþýr hale getirmeye yaradý. Bu açýdan filozof Soros ile spekülatör Soros arasýnda ben fark göremiyorum. Peki ya siz?

Ayhan Demir
ayhan_demir@hotmail.com
31.01.2006

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Danimarka'nin DavitYýldýzlý gazetesi özür diledi ancak tepkiler çýð gibi büyüyor... Ýslam dünyasý ile Danimarka’yý karþý karþýya getiren, Hz. Peygamber’e hakaret içeren karikatürleri yayýnlayan Davit-Siyon Yýldýzý amblemli Jyllands Posten Gazetesi, geri adým atarak özür diledi... Daha önce “Müslümanlarý incittiðimiz için üzgünüz” diyen gazetenin yayýn yönetmeni Carsten Juste, gelen baskýlar üzerine bu kez “Müslümanlarý incittiðimiz için özür dileriz.” ifadesini kullandý. Özür metnini gazetenin internet sitesinden duyuran Carsten Juste, dünkü yazýsýnda da “Bugün bu karikatürler önüme gelse kesinlikle yayýnlamazdým. Olaylarýn bu noktaya geleceðini kestiremedim. Kesinlikle bilinçli bir hareket deðildi. Bizler insanlarý provoke eden kötü insanlar deðiliz.” açýklamasýný yaptý. Suudi Arabistan’ýn baþlattýðý ve kýsa sürede bütün Körfez ülkelerine yayýlan Danimarka ürünlerini boykot kararý, iþ dünyasýný ayaða kaldýrmýþ ve gazeteye özür dilemesi için baský oluþturmuþtu.
Gazetenin bürolarýna bomba ihbarý...
Özür açýklamasýna raðmen Jyllands-Posten'in Aarhus'daki merkezi ile Kopenhag'daki temsilciliði bomba ihbarý üzerine boþaltýldý. Ancak ihbar asýlsýz çýktý. Gazetenin 30 Eylül’de “ifade özgürlüðü” adýna 12 karikatürü 10 Ocak’ta yayýmlayan Norveç gazetesi Magazinet ise dün üzüntülerini bildirdi; ancak Müslüman ülkelerin istediði gibi özür dilemedi. Gazetenin genel yayýn yönetmeni Vebjoern Selbekk, “Karikatürler Müslümanlarýn onurunu kýrdýysa üzgünüz.” ifadesini kullandý. Danimarka Baþbakaný Anders Fogh Rasmussen ise hükümet olarak özür dilemeyeceklerini ifade ederken, ilk kez þahsî görüþünü açýklayarak, “Ben hiçbir þekilde Hz. Muhammed’i, Hz. Ýsa’yý ya da benzeri bir kiþiyi, baþkalarýnýn onurunu kýracak þekilde tasvir etmezdim.” demiþti. Rasmussen, tutumundaki deðiþikliði ise “Olaylar bu noktaya gelince ben de görüþ deðiþtirdim.” sözleriyle ifade etmiþti. Gazete ve Rasmussen’in açýklamalarý ülkedeki Müslümanlar tarafýndan olumlu bir geliþme olarak deðerlendirildi. Ýslam Ýnanç Toplumu, gazete ve Rasmussen’e teþekkür ederken, Diyalog Ýçindeki Müslümanlar Derneði ise Danimarka ürünlerine karþý baþlatýlan boykotun kaldýrýlmasý için yardýma hazýr olduðunu duyurdu.

Zaman’a konuþan Danimarka’nýn Ortadoðu uzmanlarýndan Prof. Lars Erslev Andersen, karikatür krizi nedeniyle ülkenin ekonomik kaybýnýn prestij kaybýnýn yanýnda çok küçük kaldýðýný ifade ederek, “Danimarka özellikle Ýsrail-Filistin barýþý için aktif görev alýyordu. Þimdi ise bölgede kötü bir imajý var. Bunu düzeltmek için büyük çaba sarf etmeli.” dedi. Dün açýklama yapan Rusya lideri Vladimir Putin, karikatürleri ‘sorumsuzluk’ olarak niteledi. Putin, bazý politikacýlarýn, basýn özgürlüðü kisvesi altýnda Ýslam'a saldýrdýklarýný kaydetti. ABD’nin eski baþkaný Bill Clinton, karikatürleri ‘Ýslam’a hakaret’ olarak niteleyerek, Yahudi karþýtý önyargýlarýn yerini, Ýslam karþýtý önyargýlarýn almakta olduðu uyarýsýnda bulunmuþtu.

Bu arada, siyonist medyadan da karþý atak yapýlýyor; faþist-siyonist beyin yýkama ordusu seferber olmuþ; küfürleri birbirlerinden kopyalayýp dünyaya kusmagý sürdürüyorlar. Çok ilginçtir, bireysel destek veren bir dekoratör ressam, Jyllands Posten'e kamuflaj önerdi; gazetenin altýköþeli yýldýzý yerine baþka baþka Yahudi amblemleri çizerek katký gösterdi. Hangi ülkeden mi? Türkiye'den; Kocaeli'den... Evet; Türkiye'den amblem cizen bir sivri zekalý namussuz siyonist çýktý; adýný da verelim: sözde resim ögretmeni Özcan TOS
- Hic þaþýrmadým!.. Ben bu mal'ý daha önceden, Türk bayragýnýn yýldýzýný tahrif ettigi zamanki hakaret eyleminden tanýyorum...
- Biz daha baþka þeylerinden dolayý tanýyoruz, fakat burada toplum içinde söylemege terbiyemiz uygun degil...
- Anladým; biliyorum!

Aþagýda, Jyllands Posten'in iblis suratlý sorumlusunun portresini ve ona yeni amblemler çizen Özcan TOS'a ne kadar çok benzedigini göreceksiniz; domuz domuza benzer elbette fakat böylesine hýk demiþ burnundan düþmüþ gibi benzeyenine raslamamýþtýk:
http://www.skovdyrkerforeningen.dk/upload/DDS/Stig_Olesen.jpg>

Evet; Jyllands Posten yayýncýlarý, gerçek Danimarka'lilar degil; bunlar Wiking falan hiç degil, devþirme Yahudi finansal besleme keneleridir... ìkincí Dünya Savaþý'nda Nazi Altýnlarý denilen ve Amerikan-Ìngiliz barbarlarca isgal edilen ülkelerin servetini yagmalayýp kaçan savaþ zengini Yahudiler'dir. Dünyada resmi tarihi genellikle siyon medyasi yazdýgý icin, bunlarý okul kitaplarýnda bulacak degiliz elbette... Okul kitaplarýnda "Yahudiler'e kýyýldý; vah, vah" falan diye tam tersi yazýlýdýr; yalan ve fitne makinasý Jyllands Posten bir tane degil ki, diger büyük gazeteler de onlarýn bankalar da... Kökenine bakarsak daha iyi anlýyoruz: Almanlara ve Ruslara karþý gerçekleþtirdikleri Soykýrým ve yagmalama suçlarýndan dolayý özellikle DDR (Dogu Almanya) polis kayýtlarýnda adlarý listebaþýdýr.. Dolayýsýyla bunlardan bir kýsmý USA, Iskandinavya ve U$rael'e kaçmýþlardýr. Ìþte, Jyllands Posten Murdoch&Bonniers borsasýnýn egemenleri, bu siyonist provokatör kaniçicilerdir... Köken olarak bunlarýn dedeleri de Almanya'ya Hazar kýyýlarýndan gelen çapulcu kavimlerdir; yani Khazar-Osetia bölgesinde bugün sahte Hristiyanlar var hani, taaa onlara dayanýyorlar... Raslantýya bak, bugün Türkiye'de Kocaeli'de ögretmen görünen provokator namussuz Özcan TOS'un kökeni de Osetia sahte çerkez kavimidir; Þeyh Þamil'in atlarýnýn gümüþ eyerlerini çalmaktan ve benzeri organize hýrsýzlýklardan KGB arþivindeki kirli sicil dosyalarý yayýnlandý; görüldü ki, aranan yagmacýlar, Özcan TOS'un dedesi sahte hristiyan (sonradan sahte müslüman), adý da on kez degiþtirilmiýþ olan Mevlüt TOS tarafýndan akrabalarýdýr... Mevlüt denilen kaçak, Sarýkamýþ ormanlarýnda saklanýrken Hamamlý köyünde öldü; mezartaþý orada ayna gibi; okuduk... Soygundan aranan oglu Josef (adýný Yunus'a çevirdiler; profesör Atilla'nýn babasý), bitiþikteki Alisofu köyünde öldü; onun mezartaþý Türkce dizayn edilmiþ, bugün görüp onu da rahatça okuduk; belgelerimiz kesinleþti... Diger kaçaklar, Sovyet Sosyalizmi'ne karþý fitne çýkarmaktan ve yagmalama olaylarýnda aranmaktan dolayý, Kars'a (sonra da Bursa'ya) kaçýp sýgýnan dönmelerdir; ilk sýgýndýklari yerde Kars'ta, kagýt üstünde ad ve din degiþtirip sözde müslüman olmuþlardir. Özcan TOS'un babasý Zeki TOS, Kars-Sarýkamýþ'ta 1968'de ölünce Özcan TOS'u kucaklayýp götürerek okutanlar da bir klan mensuplarýdýr; Sefaradim-Sabethai klan'ý... Yoksa Özcan TOS, Sarýkamýþ'tan trene binecek bilet parasý bulamayan bir zavallýydý... Borcunu, zorunlu hizmet gibi bir biçimde; tahmin ettiginiz gibi ödüyor... Gelenekleridir... Sefaradim kurnazlarýnýn yüzde doksaný, kagýt üzerinde dinlerini islam gösterirler (Sinagoga da giderler, I$rael'e sistematik para yollarlar); adlarýný ise hemen hepsi yine kagýt üzerinde türkçe tanýtýrlar. Özcan örnegi ya da Güzel Sanatlar Profesörü Sinagog vitraycýsý Atilla TOS; güzel vallahi güzel; moshe Josef'in oglu Atilla; oh oh, ne güzel, toplum da Aziz NESÌN'in dedigi gibi ya, çogunluk aptal, bunlarý da sineye çekiyoruz; kulaga da türkçe geliyor degil mi?! Uysa da oldu, uymasa da!... Çinliler, buna, pirinç içinde pirinç gibi mermer derler... Asýl diþ kýracak tehlike diye korkulan en sinsi taneler bunlardýr...
- Sosyalizmin de düþmaný ortak; islamlýgýn da düþmaný ortak; azýnlýklarýn-ezilenlerin-emekçilerin-aydýnlarýn-isgal topraklarýnýn düþmaný ortak; çünkü geleneksel olarak insanlýga düþman olan güç ortak... Çýkar ortaklýgý var; iligimize dek sömürenlerin çýkarlarý ortak.... Bir tek bunun karþýsýnda birleþemeyen, ileriyi göremeyen, beyni yýkanmýþ, sürüleþtirilmiþ olan kitleler ahmak! Medyatik çamurdan baþýný çýkarma iradesi gösteremeyen ahmak!

***

Fethullah GÜLEN hocafendi'nin sempatiyle izledigi ABD'deki Hakkaniye cemaatleri için "Yapýlarýyla Scientology Kilisesi'ni hatýrlatýyorlar", deniliyor. Özcan TOS hoca, Hakkaniye cemaati konusunda olumlu konuþuyor; bu cemaatte uyuþturucu kullanmak "normal" oldugundan...mýþ...sapýgýn gerekçesine bak hele!
- Nerede bu Özcan hoca?
- Hakkaniye?
- Ne?
- Hakkaniye, Kocaeli'nin merkez köylerinden. Özcan TOS, Hakkaniye cemaatine sempati dolayýsýyla sembolik olarak bu köyü istedi...
- Verdiler, deme!
- Verdiler!.. Orada, Hakkaniye ilkögretim okulu kadrosundan para da ödeniyor...
- Þimdi öldüm iþte; örtün beni!

***

Misyonerleri Deþifre Grubu